Lånekalkulator

Med vår lånekalkulator kan du raskt og enkelt beregne kostnaden for lånet ditt. Uansett om du tar opp et hurtiglån eller et forbrukslån, kan du bruke vår kalkulator under for å få et klart bilde av hvor mye lånet ditt kan koste avhengig av valgt lånebeløp, løpetid og rente.

Din låneberegning

Rentekostnad 558 kr
Rentefradrag −117 kr
Total kostnad 441 kr
Total tilbakebetaling 10 441 kr
Månedsbeløp 1 044 kr

Hvordan fungerer Kredittiums lånekalkulator?

Vår lånekalkulator gjør det mulig for deg å raskt regne ut hva for eksempel et forbrukslån vil koste deg basert på valgt lånebeløp og løpetid, samt den renten du blir tilbudt.

Ved å dra i gliderne kan du endre lånebeløp, løpetid og rente. På denne måten kan du teste deg frem til en kombinasjon som gir deg en månedskostnad som du føler er håndterbar når du låner penger, uavhengig av valgt låneform eller långiver.

Ved å klikke på "Vis detaljer" får du en detaljert oversikt over hvor mye du må betale for lånet ditt hver måned basert på den valgte løpetiden. Dette gir deg et klart bilde av hva du må kunne spare hver måned for å ha råd til å betale tilbake lånet ditt uten problemer til hele beløpet er tilbakebetalt.

Slik beregner du kostnaden for lånet ditt

 • 1

  Velg lånebeløp

  Bruk den øverste skyveknappen i vår lånekalkulator for å velge beløpet du tenker å søke om.

 • 2

  Velg løpetid

  Bruk den midterste skyveknappen for å velge din tenkte løpetid for lånet ditt.

 • 3

  Velg rente

  Bruk den nederste skyveknappen for å velge en rentesats du tror du vil bli tilbudt når du søker om lån, eller som du i alle fall anser føles rimelig, for å kunne få et bilde av en omtrentlig kostnad når du låner penger.

 • 4

  Vis detaljer

  Ved å klikke på "Vis detaljer" under lånekalkulatoren får du en detaljert oversikt over hva lånet ditt vil koste deg måned for måned gjennom hele løpetiden.

Hva er da fordelene med å bruke en lånekalkulator?

Det er mange fordeler med å bruke en lånekalkulator, hvorav den største er at du får en mye bedre oversikt over hva du kan komme til å måtte betale for lånet ditt basert på renten du får, samt valgt løpetid og lånebeløp.

Å regne på lånet sitt med hjelp av en kalkulator både en og to ganger gjør at du unngår å bli overrasket over hvor mye du må betale for lånet ditt på månedsbasis, og du kan være trygg på at du faktisk har råd til å låne penger.

En lånekalkulator gir deg en mye bedre oversikt over lånets kostnad, måned for måned. I stedet for å måtte gjøre et estimat over lånets kostnad, får du her faktiske kostnadsbeløp og kan på den måten ta bedre beslutninger om hvorvidt du har råd til lånet ditt eller ikke.

En lånekalkulator gjør det mulig for deg å prøve ulike kombinasjoner av beløp, løpetid og rente for å se hva som passer din økonomi best.

Det er utelukkende positivt å regne både en og flere ganger på sitt nye lån. Ved å ha full oversikt over lånets kostnader gir du deg selv de beste forutsetningene for å unngå økonomiske problemer som følge av at du har tatt opp et nytt lån.

Vanlige spørsmål

Kreditiums låneberegning fungerer slik at du starter med å fylle ut lånebeløp, løpetid, rente og eventuelle gebyrer. Deretter vil totalkostnaden for lånet ditt vises til høyre i kalkulatoren, alt fra rentekostnad til månedlig kostnad og total nedbetaling.

Selvfølgelig! Våre tjenester vil aldri koste deg en eneste krone å bruke. Våre verktøy og tjenester på Kredittium er og vil alltid være helt kostnadsfrie.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få smarte økonomitips og tilbud rett i innboksen.

Ved å registrere deg aksepterer du våre vilkår.