Brukervilkår

Om tjenesten

Kredittium.no er en kostnadsfri tjeneste som hjelper brukere med å sammenligne ulike typer lån og långivere. Siden tjenesten er helt gratis for brukeren, kan denne aldri kreves for noen form for kostnader eller noen form for kompensasjon. Vi jobber helt uavhengig og er derfor ikke styrt av noen långivere. Vi er heller ikke på noen måte involvert i forretningsvirksomheten til de långiveres som vi lister opp på våre nettsider.

For å kunne låne penger i Norge er det ifølge loven et krav om at du er 18 år eller eldre. Merk at enkelte utlånere kan kreve en høyere aldersgrense enn 18 år for å innvilge lån.

Vårt ansvar

Kredittium.no står helt utenfor avtalen mellom långiver og låntaker. Vi tar derfor ikke ansvar for skader, gjeld eller konflikter som eventuelt kan oppstå mellom långiver og låntaker.

  • Vi kan ikke hjelpe deg med å fylle ut lånesøknader.
  • Vi kan ikke forhandle frem avtaler mellom deg selv og utlånere.
  • Vi kan ikke påvirke utfallet av bankenes behandling av din lånesøknad.

Vi tar heller ikke ansvar for svindel, men kan anbefale tiltak i form av innhold på våre nettsider. Slikt innhold kan løse eventuelle konflikter og problemer. Utover dette er vi kun ansvarlige for det innholdet som finnes og publiseres på Kredittium.no.

Håndtering av personopplysninger

Du kan ikke søke om lån via vår nettside, derfor samler vi på Kredittium ikke inn personopplysninger fra deg som bruker, bortsett fra e-postadressen du har oppgitt hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev. Kontakt heller selskapet du har sendt en lånesøknad til, hvis du har spørsmål om lånet ditt eller dine personopplysninger.

Eventuelle endringer i vilkår

Kredittium.no kan komme til å endre gjeldende vilkår i ettertid. Hvis dette skjer, vil denne siden bli oppdatert. Kontakt oss hvis du har spørsmål angående Kredittium.no og vår tjeneste.

Compary AB
+46 556 955 1004
Stora Badhusgatan 18
411 21 Göteborg
Sverige

Denne siden ble sist oppdatert 6. september, 2023.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få smarte økonomitips og tilbud rett i innboksen.

Ved å registrere deg aksepterer du våre vilkår.