Om Kredittium

Kredittium er en av Norges største tjenester for sammenligning av lån- og kredittilbud. Dette er hvem vi er og hvordan du kan kontakte oss.

Kredittium

Nøytral sammenligning

Upartisk sammenligning av låne- og kredittilbud.

Ekspertise

Vårt team er eksperter i privatøkonomi.

Besøk oss

Stora Badhusgatan 18, Göteborg, Sverige.

5

Antall år i bransjen

30+

Lånevurderinger

4

Land vi operer i

Hvem vi er

Kredittium.no eies og drives av det svenske selskapet Compary AB. Selskapet består av en rekke mennesker som er eksperter på privat økonomi. På få år har det blitt et av Nordens største selskaper innen sammenligning av produkter for forbrukere. Vi vet hvor vanskelige det kan være å navigere i det nordiske låne- og kredittmarkedet. Kredittium er med på å gjøre navigeringen lettere.

Kredittiums erfaringer

Kredittium er hverken långiver eller bank. Vår oppgave er å hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud. Målet er å skaffe deg et lån som er bra og billig. Våre innholdsprodusenter har lang erfaring med forbrukerkreditt og lån. Daglig research hos pålitelige kilder, slik som nordiske finans- og forbrukermyndigheter, er rutine. Flere har også etterutdannet seg innen økonomi. Alt for å gi deg en så grundig og etterrettelig informasjon som mulig.

Selskapsinformasjon

Compary AB er et svenskregistrert aksjeselskap med hovedkontor i Gøteborg. I skrivende stund har selskapet 14 ansatte. Alle jobber for at Du skal finne billige lån og være i stand til å ta kloke økonomiavgjørelser.

Vi er i konstant vekst. Vi er alltid på jakt etter kloke hoder som kan hjelpe oss med å lage et enda bedre produkt for lånekunder i Norge og Norden.

Er dette noe som interesserer deg? Se vår oversikt over ledige stillinger her.

Företagsinfo

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under for å komme i kontakt med oss på Kredittium.

Vi svarer deg så raskt vi kan.

Vanlige spørsmål om Kredittium

Det er målet. Vi forsøker å tilby en så komplett sammenligningstjeneste som mulig. Det spiller ingen rolle om utlånerne kompenserer oss eller ikke. Vi jobber utrettelig med å legge til nye lån og långivere slik at du skal få et så komplett bilde av markedet som mulig.
Ja, det er de. Vårt hovedfokus er å gi deg som bruker av nettstedet en nøytral vurdering av hvorvidt et lån er bra eller ikke. Våre anmeldelser er utelukkende basert på fakta og tester, ikke på om vi får en provisjon eller ikke.
Vi sjekker og oppdaterer utlånernes vilkår kontinuerlig. I tillegg utfører vi en kvalitetskontroll én gang i måneden.
Nei, vi er ingen bank. Vi tilbyr ikke lån. Vi har heller ikke direktesamarbeid med bankene om slik virksomhet. Vår jobb er å fortelle om bankene gjør en god jobb og om lånene de tilbyr er gode eller dårlige.
Flere av lenkene mellom våre nettsider og bankene er annonselenker. Når du klikker på en av disse og søker om lån, kan det hende vi får betalt en provisjon av banken som har fått en ny lånekunde.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få smarte økonomitips og tilbud rett i innboksen.

Ved å registrere deg aksepterer du våre vilkår.