Søk nå Annonselenke

Axo Finans kan skaffe deg forbrukslån i størrelsesorden 10.000–600.000 kroner. Selskapet kan også hjelpe deg med refinansieringslån opptil 10 millioner kroner hvis du har eiendom du kan pantsette. Selskapet er en av Norges største lånemeglere. Det innhenter lånetilbud fra 25 banker. Alt du trenger å gjøre er å sende én søknad.

Lånebeløp
10 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 20 år
Rente
6,90 - 23,40 %
Effektiv rente
8,19 - 26,23 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Akseptert
Aldersgrense
18 År

Fordeler

 • Lånetilbud fra opptil 25 banker.
 • Rask behandling av lånesøknaden.
 • Kan skaffe større lån enn mange konkurrenter.
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende.
 • Mennesker med betalingsanmerkning kan få hjelp.

Ulemper

 • Høyt krav til årlig inntekt.

Krav for å få et lån hos Axo Finans

 • Du kan låne 10.000–600.000 uten sikkerhet.
 • Lånesøkere må være 18 år eller eldre.
 • Årsinntekt før skatt må være minst 200.000 kroner.
 • Kan ikke ha betalingsanmerkning for å søke elektronisk.
Til søknaden Annonselenke

Finner det billigste lånet

Axo Finans omtaler seg selv som en finansagent. I praksis betyr det at det opererer som en lånemegler. I stedet for å låne ut penger selv, hjelper det lånesøkere med å finne det beste lånetilbudet blant mer enn 20 banker.

Fordelen med å bruke tjenester som den Axo Finans (AF) tilbyr er at du slipper å sende mange søknader til flere banker. Det holder å sende én søknad til AF som sprer den til samarbeidsbankene.

 • Tjenesten er tidsbesparende.
 • Den øker sjansen for at du får et billig lån med gode vilkår.
 • Tjenesten er både gratis og uforpliktende.

Ulike banker, forskjellige vilkår

Hadde alle långiverne i landet gitt deg den samme lånerenten og de samme vilkårene hadde det ikke vært bruk for selskaper som Axo Finans. Virkeligheten er at lånebetingelsene varierer ganske mye fra den ene banken til den andre.

Ber du Axo Finans om hjelp til å skaffe deg et lån, er sjansen stor for at du finner det beste og billigste lånet, skreddersydd for ditt behov. Alternativet er at du selv sender 25 søknader til hver enkelt bank og sammenligner tilbudene du får.

Enkel søknadsprosess

Velger du å bruke Axo Finans, starter du med å fylle ut søknadsskjemaet på selskapets hjemmesider. Her er veien videre etter at du har sendt søknaden:

 1. Det blir opprettet en kredittvurdering av deg og økonomien din.
 2. 25 banker mottar søknaden og resultatet av kredittvurderingen.
 3. Bankene setter sammen hvert sitt lånetilbud.
 4. Axo Finans vurderer hvert enkelt tilbud og gir deg beskjed om hvilket som er det beste.

Signer med BankID

Bestemmer du deg for å takke ja til lånet Axo Finans anbefaler, gjenstår det å signere låneavtalen. Dette kan du gjøre elektronisk med BankID. Pengene utbetales så snart du har skrevet under avtalen.

Hele prosessen, fra at du sender søknaden til at lånet utbetales, behøver ikke å ta mer enn én dag. Som regel, vil du ha pengene på konto én til to arbeidsdager senere. Husk at tjenesten er gratis, lånet blir ikke dyrere fordi du bruker en lånemegler. Axo Finans får en påskjønnelse fra banken du låner pengene av.

Forbrukslån og refinansieringslån

Det er forbrukslån og refinansieringslån som er de mest etterspurte lånene hos Axo Finans. Begge produktene er lån uten sikkerhet som betyr at du slipper å pantsette eiendom eller eiendeler for å få dem. Det er allikevel en viktig forskjell.

 • Tradisjonelle forbrukslån kan ikke ha en nedbetalingstid som varer lenger enn 5 år.
 • Refinansieringslån kan vare lenger. Det er nedbetalingstiden på lånene du ønsker å samle som avgjør hvor lang tid du får på tilbakebetalingen.

Lån med betalingsanmerkning er mulig

Du får hverken forbrukslån eller refinansieringslån uten sikkerhet hvis du har en betalingsanmerkning. Det finnes allikevel et alternativ: Et refinansieringslån med sikkerhet, også kjent som et omstartslån.

Axo Finans samarbeider med flere banker som har spesialisert seg på å hjelpe mennesker i økonomisk ruskevær. Disse bankene kan være villig til å låne deg penger mens du forsøker å kvitte deg med betalingsanmerkningen. Forutsetningen for å lande en låneavtale er at du har eiendom du kan pantsette.

Ønsker du å finne ut hvordan Axo Finans kan hjelpe deg, anbefaler vi at du ringer selskapet fremfor å bruke det elektroniske søknadsskjemaet.

Tilfredse kunder

Vi forsøker alltid å finne ut hva eksisterende kunder synes når vi vurderer banker og lånemeglere. Axo Finans gjør det bedre enn de fleste på kundetilfredshet. I skrivende stund har mer enn 3.500 nordmenn gitt selskapet en karakter på Trustpilot.

Selskapet får karakteren Enestående med 4,8 stjerner av fem mulige.

 • 79 % av kundene beskriver Axo Finans som Enestående.
 • 17 % omtaler selskapet som Bra.
 • Drøyt 3 % av anmeldelsene er negative.

Det er først og fremst selskapets kundebehandlere som får skryt av kundene. De omtales som både kunnskapsrike og hjelpsomme.

Lånetilbud fra 25 banker

Når dette skrives, sender Axo Finans lånesøknaden din til 25 banker. Dette er bankene selskapet samarbeider med:

Avida, Bank 2, Bank Norwegian, Bluestep, BOF, Brabank, Express Bank, Ferratum Bank, Ikano Bank, Instabank, Komplett Bank, Kraft Bank, Mybank, Nordax Bank, Nordea Direct, Norsk Refinansiering, Northmill Bank, re:member, Resurs Bank, Santander, Svea, Aprila, TF Bank, Thorn og Ya.

Et par av bankene er det bare Axo Finans som samarbeider med. Samtidig mangler storbanker som DNB, Danske Bank og Sparebank 1 på listen. Disse tre er det bare Lendo som sender søknader til.

Om Axo Finans

Axo Finans er en lånemegler med hovedkontor i Oslo. Selskapet har eksistert siden 2008 og er regulert av det norske Finanstilsynet. Selskapets største eier er det amerikanske oppkjøpsfondet Corsair Capital.

Det er enkelt å snakke med selskapets kundebehandlere. Du kan ringe, chatte eller sende epost. Selskapet er en av få lånemeglere som har helgeåpent. Det er mulig å kontakte kundebehandlere både lørdager og søndager.

Vår vurdering av Axo Finans

Axo Finans er en solid lånemegler. Vi vet at selskapet fikk på pukkelen for overdrevent aggressiv markedsføring for noen år tilbake. Dette er nå historie. Selskapet fremstår både seriøst og ansvarsfullt.

Vi har ingen problemer med å anbefale deg å bruke selskapet. Det øker mulighetene for at du får det beste lånet som er å oppdrive, uten at det koster noe ekstra. Vi er også imponert over antallet samarbeidsbanker. Når det er sagt, mangler tungvektere som DNB og Sparebank 1. Dette oppveies langt på vei av at Axo Finans samarbeider med flere banker enn mange av konkurrentene.

Kom i gang med din lånesøknad hos Axo Finans.
Til søknaden Annonselenke

Åpningstider

Mandag
08:00 - 21:00
Tirsdag
08:00 - 21:00
Onsdag
08:00 - 21:00
Torsdag
08:00 - 21:00
Fredag
08:00 - 21:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Axo Finans AS
Org. nummer
998 543 320
Adresse
Fridtjof Nansens Plass 5
0160, Oslo
Telefonnummer
22 86 74 00
Epostadresse
kundeservice@axofinans.no
Eksempelrente

Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,33%, lånebeløp kr 150 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 52 496 totalt kr 202 496.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Axo Finans

Hva synes du om Axo Finans

Vanlige spørsmål om Axo Finans

Nei, du kan søke om lån selv om du ikke eier BankID. Ulempen er at prosessen kan ta lenger tid.

Selskapet får betalt av bankene for å skaffe dem nye kunder. Lånene blir ikke dyrere av den grunn.

Dette er det umulig å svare på før du har fått svar på søknaden. Renten bestemmes individuelt og påvirkes, blant annet, av inntekten din og hvor mye gjeld du har fra før.