Søk nå Annonselenke

Lendo er en av Norges største formidlere av forbrukslån, smålån og refinansieringslån. Sender du en søknad hit, kan over 20 banker konkurrere om å gi deg den laveste renten og de beste lånevilkårene. Selskapet oser av seriøsitet. Det eies av Schibsted, som også eier Finn.no og VG. Lendo har vunnet kundeserviceprisen i 2020 og 2021. Ikke nok med at det skaffer deg så gode lån som mulig. Det hjelper deg også med å sjekke hvor mye gjeld du har og hvor raskt du kan bli kvitt den.

Lånebeløp
10 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Rente
4,90 - 23,44 %
Effektiv rente
7,54 - 38,94 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Aksepteres ikke
Aldersgrense
18 År

Fordeler

 • Én søknad kan bli til 20+ lånetilbud.
 • Gratis og uforpliktende søknad.
 • Rask utbetaling av lånet med hjelp av BankID.
 • Kan skaffe lån til tross for betalingsanmerkning.

Ulemper

 • Alle lånesøkere må gjennom en kredittsjekk.
 • Har en øvre aldersgrense på 70 år.

Krav for å få et lån hos Lendo

 • Du må være mellom 20–70 år for å sende en søknad.
 • Den årlige inntekten din må være minst 120.000 kroner før skatt.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger for å søke elektronisk.
 • I tillegg må du ha norsk personnummer. Du må også ha bodd i Norge i minst 3 år.
 • En egen epostadresse og telefonnummer er påkrevd.
Til søknaden Annonselenke

Lar deg velge det beste lånet

Lendo er en lånemegler. Det betyr at selskapet hjelper deg med å hente inn lånetilbud fra en rekke utlånere. Sagt på en annen måte lar Lendo banker konkurrere om å gi deg best rente og vilkår på lånet. Fordelen er at du kan få et billigere og bedre lån enn hvis du sender søknaden til bankene på egenhånd.

Hos Lendo kan du søke om forbrukslån, refinansieringslån, og billån. Selskapet kan også hjelpe deg med å flytte boliglånet over til en bank som vil gi deg lavere rente. Lendo tilbyr ikke tradisjonelle bedriftslån med sikkerhet i eiendeler eller verdier. I stedet får du hjelp til å ta opp et usikret lån som privatperson for bruk i bedriften.

Opptil en halv million

Du kan søke om alt fra 10.000–600.000 kroner via Lendo. Søker du om et vanlig forbrukslån, er nedbetalingstiden fem år på det meste. Er det et refinansieringslån du ber om, bestemmer løpetiden på den gamle gjelden nedbetalingstiden.

Den effektive renten på forbrukslån starter på drøyt 10 %. For refinansieringslån er det mulig å få renter ned mot 9-tallet.

Én søknad er nok

Lendos suksess skyldes at bankene gir forskjellige vilkår til ulike kunder. Sender du én søknad til én bank får du trolig ikke de beste vilkårene. Lar du i stedet bankene konkurrere seg imellom, øker mulighetene for at du får det beste og billigste lånet.

Det er dette Lendo er dyktige på. Selskapet legger ut lånesøknaden din på anbud blant mer enn 20 banker. I beste fall svarer alle sammen med et tilbud. Konkurransen ender med at du plukker ut lånetilbudet du liker best. Søknaden er både uforpliktende og gratis.

Koster ikke mer

Du tror kanskje at Lendo tar seg klekkelig betalt for å skaffe deg et godt lån? I så fall har vi en god nyhet: Det koster ingenting å bruke Lendo. Lånet ditt blir ikke dyrere fordi du bruker en lånemegler.

Så hvordan tjener selskapet penger?

Det får provisjoner av bankene. Hver gang selskapet sender en ny kunde til en av samarbeidsbankene får det en økonomisk påskjønnelse.

Hva med betalingsanmerkninger?

Du kan normalt ikke be Lendo om å skaffe deg et vanlig forbrukslån hvis du har en betalingsanmerkning. Selskapet kan allikevel hjelpe deg med å få lån. Har du én eller flere anmerkninger bør du ringe selskapet i stedet for å bruke det elektroniske søknadsskjemaet.

Lendo vil jobbe sammen med deg for å finne en løsning. Løsningen kan være at du får et lån mot at du stiller opp med en sikkerhet, slik som pant i eiendom eller eiendeler.

Fornøyde kunder

Lendo har skaffet mange titusener billige lån siden 2007. Selskapet har et godt rykte blant brukerne. Det vant den norske Kundeserviceprisen i 2020 og 2021. På Trustpilot har mer enn 2.400 kunder gitt selskapet karakter. Når dette skrives, er antallet stjerner 4,7 av 5 mulige. 86 % av Lendo-kundene har gitt selskapet karakteren Enestående. Bare 3 % har krysset av for Dårlig.

Det er betryggende at Lendo er aktive på Trustpilot. De aller fleste som anmelder selskapet får svar, uansett om tilbakemeldingen er negativ eller positiv.

Ikke bare låneformidling

Lendo har flere gratistjenester for deg som vil ta temperaturen på økonomien din. Med tjenesten Min Gjeld får du oversikt over hvor mye du har i gjeld. Tjenesten lister opp og summerer all gjeld med unntak av boliglån og studielån.

Min Økonomi henter opplysninger fra banken din og setter opp et enkelt budsjett. Dette gjør det enkelt å se hvor mange penger som går inn og ut av kontoene dine.

Samarbeidsbanker

I skrivende stund henter Lendo inn lånetilbud på vegne av deg hos disse bankene: Avida, Bank2, BN Bank, BRAbank, DNB, EasyBank, Eika, Express Bank, Ikano, Instabank, Kraft Bank, Nordax, Nordea Direct, Northmill Bank, re:member, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, SpareBank 1 Finans Midt-Norge, Svea Finans, TF Bank, Thorn, Ya og Danske Bank.

At mer enn 20 banker kappes om å gi deg det beste lånet, øker sjansen for å få et så godt lån som mulig.

Kundevennlig

Lendos kundeservice er et eksempel til etterfølgelse. Du kan treffe en rådgiver på telefon alle dager foruten søndag. Du kan også chatte eller sende epost. Selskapet strekker seg langt for at du skal få god hjelp når du søker om lån.

Bare husk at når du har fått lånet og pengene er overført til kontoen din, er det utlånsbanken du skal kontakte med spørsmålene dine.

Vår vurdering av Lendo

Med Lendo øker sjansen betraktelig for at du får et godt og billig lån. Det holder at du sender én søknad for å få oppmerksomheten fra mer enn 20 banker. Lendos kundeservice er blant landets beste, uansett kategori og selskapet oser av seriøsitet og trygghet. Vi kan ikke finne gode argumenter for at du skal la være å benytte deg av tjenesten og heller bruke andre løsninger.

Kom i gang med din lånesøknad hos Lendo.
Til søknaden Annonselenke

Åpningstider

Mandag
09:00 - 21:00
Tirsdag
08:00 - 21:00
Onsdag
08:00 - 21:00
Torsdag
09:00 - 21:00
Fredag
08:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Lendo Part of Schibsted AS
Org. nummer
997 523 814
Adresse
Hagegata 22
0653, Oslo
Telefonnummer
22 00 70 70
Epostadresse
kundeservice@lendo.no
Eksempelrente

Eksempelrente: 130 000 kr over 5 år, effektiv rente 12.73%, kostnad 43 382 kr, totalt 173 382 kr.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Lendo

Hva synes du om Lendo

Vanlige spørsmål om Lendo

Du kan betale ekstra avdrag på lånet ditt når som helst.

Du kan ringe Lendo og be om hjelp til å endre informasjonen.

I skrivende stund samarbeider Lendo med 23 banker: Avida, Bank2, BN Bank, BRAbank, DNB, EasyBank, Eika, Express Bank, Ikano, Instabank, Kraft Bank, Nordax, Nordea Direct, Northmill Bank, re:member, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, SpareBank 1 Finans Midt-Norge, Svea Finans, TF Bank, Thorn, Ya og Danske Bank.

Har du en betalingsanmerkning bør du ringe Lendo i stedet for å bruke det elektroniske søknadsskjemaet.