Søk nå Annonselenke

DigiFinans er en finsk lånemegler som hjelper deg med å sammenligne og skaffe lån fra norske banker. Du kan låne fra 10.000 kroner til 600.000 kroner. Du kan både søke om forbrukslån og refinansieringslån og få inntil 17 svar.

Lånebeløp
10 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Rente
5,20 - 30,00 %
Effektiv rente
7,55 - 90,27 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Aksepteres ikke
Aldersgrense
20 År

Fordeler

 • 17 banker kan konkurrere om å låne deg penger.
 • Øker mulighetene for et positivt svar på lånesøknaden.
 • Større mulighet for at renten blir lavere.
 • Tillatt å søke om lån sammen med en annen person.

Ulemper

 • Samarbeider med færre banker enn toppmeglerne.

Krav for å få et lån hos Digifinans

 • For å søke, må du være 20 år eller eldre.
 • Søkere må ha et norsk personnummer.
 • Du må ha en inntekt å betjene gjelden med.
 • Betalingsanmerkninger aksepteres ikke.
Til søknaden Annonselenke

Lån 10.000–600.000 kroner

Den finske lånemegleren DigiFinans kan hjelpe deg med å skaffe et forbrukslån eller et refinansieringslån. Lånet kan være 10.000 kroner på det laveste. Maksbeløpet du kan låne er 600.000 kroner.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Du trenger ikke å pantsette hverken bolig eller eiendom for å få det. Dette er andre ting som kjennetegner slike lån:

 • Har vanligvis en vesentlig høyere rente enn boliglån.
 • Du kan bruke pengene på stort sett hva du vil.
 • Maks nedbetalingstid er 5 år.

Et ordinært refinansieringslån minner på mange måter om forbrukslånet. Også dette lånet kan du få uten å stille med sikkerhet:

 • Refinansieringslån skal kun brukes til å bytte ut gammel gjeld.
 • Slike lån kan lønne seg hvis du får lavere lånekostnader.
 • Kan ha en litt lavere rente enn forbrukslån.
 • Maks nedbetalingstid er 15 år.

Det er verdt å merke seg at et refinansieringslån vanligvis utbetales direkte til kreditorene dine, altså dem du har gjeld til.

Krav til søkerne

Skal du sende lånesøknaden din til DigiFinans, må du minst være 18 år. Du må ha en inntekt å betjene gjelden med og du må ha en norsk bostedsadresse.

Her du én eller flere betalingsanmerkninger, kan selskapet dessverre ikke hjelpe deg. Du må få anmerkningen(e) ut av verden før du søker.

Lager en konkurranse

For å få hjelp av DigiFinans til å skaffe et lån, må du fylle ut søknaden på selskapets hjemmesider. Slik foregår det:

 1. Du starter med å oppgi ønsket lånebeløp og løpetid.
 2. Neste steg innebærer å fortelle om deg selv.
 3. Du skal, blant annet oppgi hva du tjener og hvor mye gjeld du har.
 4. Når du er ferdig, sender du inn søknaden og venter på svar.

Når DigiFinans mottar søknaden din, lager selskapet en konkurranse. Inntil 17 banker deltar i konkurransen. Banken som gir deg de beste betingelsene og den laveste renten, vinner.

Det er for øvrig gratis å bruke DigiFinans. Selskapet mottar provisjoner fra bankene hver gang det leverer en ny kunde.

Inkluderer kredittsjekk

Heller ikke hos DigiFinans får du lån uten kredittsjekk. Dermed følger selskapet norske lover. Myndighetene har nemlig bestemt at alle som søker om lån eller kreditt i Norge, skal kredittvurderes.

En kredittvurdering innebærer at et kredittvurderingsbyrå får i oppdrag å sjekke kredittverdigheten din. Dette skjer ved at byrået henter inn opplysninger om økonomien din. Hvor mye gjeld du har og om du har betalingsanmerkninger, er noe av det som sjekkes.

Når sjekken er over, står du igjen med en kredittscore. Jo høyere poengsum du har fått, desto større er sjansen for å få lån og at renten blir lav.

Samarbeidsbanker

Når dette skrives, samarbeider DigiFinans med 17 banker. Det er disse 17 bankene som kan komme til å vurdere lånesøknaden din. Her er et knippe av samarbeidspartnerne:

Det er verdt å nevne at DigiFinans ikke har eksklusive bankavtaler. Alle bankene selskapet inviterer med i lånekonkurransen, samarbeider også med andre meglere.

Fordelen med DigiFinans

Norske banker priser lånene sine ulikt. Du kan få 10 % i rente i én bank og 30 % i en annen på det samme lånebeløpet.

Det er her DigiFinans hjelper deg med å skille klinten fra hveten. Å la inntil 17 banker konkurrere om å gi deg best mulig vilkår, øker muligheten for at du ender opp med et godt og billig forbrukslån.

Du kan selvsagt gjøre jobben selv, men ettersom det er gratis å bruke DigiFinans, ser vi få grunner til at du skal la være å benytte tjenesten.

Slik vi ser det, er det kun én ulempe med DigiFinans: Selskapet samarbeider ikke med like mange banker som de største lånemeglerne i landet.

 • DigiFinans sender søknaden din til inntil 17 banker.
 • Lendo og Axo Finans sender søknaden til inntil 25 banker.

At en lånemegler samarbeider med flere banker er allikevel ingen garanti for at du får lån. Det er heller ingen automatikk i at jo flere samarbeidsbanker en megler har, desto lavere blir renten.

Scorer bra på kundetilfredshet

DigiFinans har en offisiell profil på Trustpilot.no. Den er dominert av gode tilbakemeldinger fra om lag 500 eksisterende kunder.

 • 82 % av kundene mener DigiFinans er enestående.
 • 14 % mener selskapet er bra.
 • Kun 2 % synes megleren er dårlig.

Vi mener det er betryggende at selskapet svarer på kundenes tilbakemeldinger, også de negative. Den gjennomgående trenden er at DigiFinans responderer profesjonelt og konstruktivt på negativ kritikk.

Om DigiFinans

DigiFinans eies og drives av det finske selskapet Salus Group. Tjenesten har vært virksom siden 2016. Mer enn 400.000 brukere i Norge, Danmark, Finland og Estland har fått hjelp av selskapet siden oppstarten.

Selskapet låner ikke ut penger selv. I stedet lar de samarbeidsbankene konkurrere om å gi deg best mulig betingelser. Det mottar provisjoner fra bankene for nye kunder. Provisjonen beregnes av lånebeløpet, ikke størrelsen på rentene.

Selv om selskapets hovedkontor ligger i Helsingfors, har det en norsk avdeling hvor du kan treffe norske kunderådgivere.

Vår vurdering

Med 17 samarbeidsbanker er DigiFinans en av de største lånemeglerne i landet. Selv om toppen er et lite stykke unna (de største meglerne samarbeider med inntil 25 banker) er selskapet en interessant tilbyder.

I teorien kan du få enda flere lånetilbud hos flere av de andre meglerne. Det er allikevel ingen garanti for at lånesøknaden din gjør det bedre hvis du bruker en av DigiFinans sine konkurrenter.

Andelen positive tilbakemeldinger på Trustpilot er oppsiktsvekkende god. Slik sett er selskapet en av de best likte meglerne i Norge. Det er betryggende at mange av dem som har vurdert selskapet legger vekt på at servicen er god og at kunderådgiverne er dyktige i faget.

Kom i gang med din lånesøknad hos Digifinans.
Til søknaden Annonselenke

Jämförelse

DigiFinansLendoAdvisaSambla
Lånebeløp 10 000 - 600 000 kr10 000 - 600 000 kr5 000 - 600 000 kr5 000 - 600 000 kr
Løpetid 1 - 5 år1 - 15 år3 mån - 5 år1 - 5 år
Effektiv rente 7,55 - 90,27 %7,54 - 38,94 %6,82 - 48,76 %6,82 - 48,76 %
Tilknyttede banker 17242021
Til søknaden Til søknaden Til søknaden Til søknaden

Åpningstider

Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Oy Salus Group AB
Org. nummer
FI27658056
Adresse
Runebergsgatan 5B
00100, Helsingfors
Telefonnummer
21403734
Epostadresse
epost@digifinans.no
Eksempelrente

Nominell rente 11,69 %, effektiv rente 15,24 %, 50 000 kr, o/5 år, kostnad 20 223 kr. Totalt 70 223 kr.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Digifinans

Hva synes du om Digifinans

Vanlige spørsmål om Digifinans

Hos DigiFinans kan du få hjelp til å låne mellom 10.000 og 600.000 kroner.
Dette avhenger av hvilken bank som vil gi deg et lån. Så snart du har skrevet under en låneavtale kan det ta alt i fra noen timer til tre arbeidsdager før du har pengene på konto.
DigiFinans kan ikke hjelpe mennesker med én eller flere betalingsanmerkninger. Når anmerkningen(e) er slettet derimot, er man velkommen til å søke om lån.
DigiFinans opplyser at den effektive renten ender opp et sted mellom 7,4 % og 33,3 % på de fleste av lånene selskapet megler frem.