Søk nå Annonselenke

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet. Du kan låne mellom 5.000–600.000 kroner i opptil 5 år uten å pantsette eiendeler eller boligen. Har du en god økonomi, kan du få en av landets laveste renter på usikret gjeld. I tillegg slipper du å betale etableringsgebyr.

Lånebeløp
5 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Rente
9,79 - 20,99 %
Effektiv rente
10,43 - 56,61 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Aksepteres ikke
Aldersgrense
20 År

Fordeler

 • Har kuttet ut etableringsgebyret.
 • Søkere med BankID får svar raskt.
 • Kan tilby en av de beste rentene på forbrukslån.
 • Har en høy lånegrense.
 • Aksepterer medlåntaker.

Ulemper

 • Lav score hos Trustpilot.
 • Ingen konkret opplysning om inntektskrav.

Krav for å få et lån hos Bank Norwegian

 • Du må være norsk statsborger for å søke.
 • 20 års aldersgrense for forbrukslån.
 • Aldersgrense refinansieringslån: 23 år.
 • Du må også ha en skatteliknet inntekt.
 • Kan ikke ha betalingsanmerkning.
Til søknaden Annonselenke

Lån 5.000–600.000 kroner

Bank Norwegian er en av Norges største tilbydere av usikrede lån. At et lån ikke er sikret betyr at du kan låne pengene uten å pantsette eiendeler eller stille med kausjonist. Hos Bank Norwegian får du slike lån i størrelsesorden 5.000–600.000 kroner.

Banken tilbyr to typer lån uten sikkerhet:

 1. Ordinære forbrukslån.
 2. Refinansieringslån, øremerket for samling av annen gjeld.

Forbrukslånet kan du bruke til nær sagt hva som helst. Refinansieringslånet må gå med til å slette annen gjeld. Får du et slikt lån, betaler banken direkte til dem du skylder penger.

Det er verdt å merke seg at renten på et refinansieringslån kan bli en god del lavere enn på et ordinært forbrukslån. I tillegg kan du få lenger tid på deg til å betale tilbake det du skylder Bank Norwegian:

 • Et vanlig forbrukslån kan vare i 5 år på det meste.
 • For refinansieringslån har Bank Norwegian satt en øvre grense på maks 15 år.

Litt misvisende

Besøker du Bank Norwegian på nett, ser du at banken også tilbyr lån til bil og lån til oppussing. Mange vil antagelig tro at dette er egne lånetyper som skiller seg fra forbrukslån og refinansieringslån.

Sannheten er at Bank Norwegians billån og oppussingslån er vanlige forbrukslån. Et ekte billån, for eksempel, gis mot at banken tar pant i bilen. Dette gjør at renten blir vesentlig mye lavere enn den du får med usikret gjeld.

Ettersom Bank Norwegian ikke tar pant i bilen du kjøper, blir renten en god del høyere. Det er kun når du skal kjøpe en eldre bruktbil at det kan lønne seg å bruke forbrukslån som finansiering.

Kutter gebyrer

Vi liker at Bank Norwegian har kuttet ut etableringsgebyret for lånene den tilbyr. Hos de fleste av konkurrentene må du betale rundt 1.000 kroner for opprettelsen av lån. Dette slipper du hos Bank Norwegian.

Vi hadde likt lånetilbudet enda bedre hvis banken også hadde valgt å kutte ut termingebyret på 30 kroner. Dette dukker opp når du betaler renter og avdrag til banken hver måned.

Slik søker du

Bank Norwegian har et elektronisk søknadsskjema for lånene sine på bankens nettsider. Finn frem dokumenter som viser hvor mye gjeld du har og hva du tjener, for eksempel en lønnslipp, før du begynner å fylle ut skjemaet.

Når du fyller ut lånesøknaden, blir du spurt om du kan tenke deg å søke om lånet sammen med en annen person, en såkalt medlåntaker. Takker du ja til dette, øker sjansen for at du får et lån og at renten blir så god som mulig.

Bare husk at medlåntakeren får et like stort ansvar som deg selv for at lånet blir tilbakebetalt. I tillegg må begge skrive under på lånesøknaden.

Er det et refinansieringslån du søker om, blir du bedt om å oppgi hvem du skylder penger i søknadsskjemaet. Får du et lån, sørger Bank Norwegian for å betale ut pengene til disse direkte.

Ønsker du å sende en søknad, kan du starte med å klikke på knappen merket med "Til søknad" på denne siden. Dette åpner søknadsskjemaet i nettleseren din. Husk at det er gratis å søke og at søknaden er uforpliktende.

Kredittsjekk og renter

Etter at du har fylt ut søknadsskjemaet og sendt det, ber Bank Norwegian et kredittvurderingsbyrå om å utføre en kredittsjekk av deg. Denne avdekker, blant annet, hva du tjener og hvor mye usikret gjeld du har fra før.

Kredittsjekken ender med at du får en kredittscore. Jo høyere denne er, desto mindre risikabelt er det å låne deg penger. En høy kredittscore betyr at renten blir lavere, for eksempel.

BankID og utbetalingstider

Når Bank Norwegian har fått resultatet av kredittsjekken, bestemmer den seg for om den vil låne deg penger og hva renten blir. Det kan hende at den ber om ytterligere informasjon fra deg før den tar det endelige valget. Hele prosessen, fra at du søker til at du har fått et svar, behøver ikke å ta mer enn noen timer.

Får du et lån, blir du bedt om å signere for det med Bank ID. Så snart du har underskrevet lånedokumentene, utbetaler banken pengene. De kan stå på konto samme dag eller senest to arbeidsdager senere.

Full oversikt i nettbanken

Som låntaker i Bank Norwegian, får du tilgang til egne kundesider. Her får du, blant annet, oversikt over hvor stort lånet ditt er og hvor mye du skal betale i renter og avdrag hver måned.

I tillegg kan du bruke kundesidene når du ønsker å betale inn ekstra avdrag på lånet. Du er ikke bundet av nedbetalingsplanen. Dermed kan du innfri lånet når du vil.

Du får tilgang til kundesidene via nettleseren din og en egen app som du kan laste ned til telefonen din.

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian ble startet i 2007. Til å begynne med rettet banken seg mot brukere av flyselskapet Norwegians bonusprogram, Norwegian Reward. Etter som årene har gått, har banken vokst utover Norges grenser. Når dette skrives, har den over 1,7 millioner kunder i de skandinaviske landene og Finland. Svenske Nordax AB er nå den eneste eieren.

Du kan kontakte banken via telefon eller epost. Bank Norwegians kundeservice har åpent mellom 10.00 og 16.00 på hverdager.

Vår vurdering av Bank Norwegian

Bank Norwegian fremstår som en seriøs og ansvarsfull tilbyder av forbrukslån og refinansieringslån. Det er mulig å få en god rente på usikrede lån av banken. Det finnes ingen offisiell side for banken på Trustpilot. Det har ikke hindret godt over 100 nordmenn å anmelde selskapet. Den uoffisielle vurderingen av banken er akkurat nå 2,1 stjerner av 5 mulige, noe som er under middels. Det er først og fremst bankens kundeservice som får kritikk.

Kom i gang med din lånesøknad hos Bank Norwegian.
Til søknaden Annonselenke

Åpningstider

Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Bank Norwegian ASA
Org. nummer
991455671
Adresse
Snarøyveien 36
1364, Fornebu
Telefonnummer
23361699
Epostadresse
kunde@banknorwegian.no
Eksempelrente

Nominell rente 13,49 %, effektiv rente 16,01 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 29 793 kroner. Total: 99 793 kroner.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Bank Norwegian

Hva synes du om Bank Norwegian

Vanlige spørsmål om Bank Norwegian

Den du søker om lån sammen med, mottar en epost med en lenke til signering med BankID.

Logg deg inn på kundesidene dine. Der finner du informasjon om hva du må gjøre for å betale inn ekstra avdrag.

Nei, du kan innfri lånet når som helst.

Ja, det kan den. Renten på usikrede lån hos Bank Norwegian er flytende som betyr at den kan bli både høyere og lavere.