Søk nå Annonselenke

Långivere er en låneagent. Det betyr at selskapet ikke låner ut penger selv, men formidler lån fra banker og andre utlånere. Sender du én søknad til Långivere, kan du i beste fall motta 15 ulike lånetilbud. Dette øker sjansen både for å få lån og for at lånet får en så lav rente som mulig.

Lånebeløp
20 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Rente
4,90 - 24,90 %
Effektiv rente
5,25 - 29,90 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Akseptert
Aldersgrense
25 År

Fordeler

 • Én lånesøknad kan belønnes med 15 lånetilbud.
 • Kan øke sjansen for å få lån betraktelig.
 • Øker også muligheten for å få lavere rente.
 • Du kan søke om lån sammen med en medlåntaker.

Ulemper

 • Samarbeider med færre banker enn større meglere.
 • Har en høy aldersgrense for å søke om lån (25 år).

Krav for å få et lån hos Långivere.no

 • Du må være minst 25 år for å søke om lån.
 • Må ha en fast inntekt på minst 200.000 i året før skatt.
 • Kan ikke ha pågående inkasso eller betalingsanmerkning.
 • Du må også ha vært registrert i det norske folkeregisteret i minst 1 år.
Til søknaden Annonselenke

Lån 20.000–600.000 kroner

Lånemegleren Långivere formidler ulike lånetyper fra 15 norske banker og utlånere. Dette er de vanligste låneformene du kan få hjelp med å skaffe:

Långivere kan hjelpe deg med å låne fra 20.000 til 600.000 kroner. Dette er noen av bankene og utlånerne selskapet samarbeider med:

Send én søknad – få inntil 15 lånetilbud

Långiver er altså ikke en utlåner, men en låneagent eller lånemegler, som mange sier. Du skal allikevel sende søknaden til Långiver. Når du gjør det, er dette hva som skjer med søknaden din:

 1. Långiver kontakter bankene den samarbeider med.
 2. Bankene blir bedt om å gi deg hvert sitt lånetilbud.
 3. Bankene ber først om at du kredittvurderes før de bestemmer seg.
 4. Når avgjørelsen er tatt, får Långiver beskjed om resultatet.
 5. Långiver forteller deg hvilke lånetilbud du har fått.

Ulike banker benytter forskjellig rente på samme lånebeløp og lånetype. Det betyr at det kan være store forskjeller på hva de ulike bankene tilbyr deg. Og det er dette som er den største fordelen med å bruke Långiver. Det blir enklere å sammenligne lånetilbud slik at du får et lån med den laveste mulige renten.

Koster ikke noe ekstra

Det er gratis å bruke Långiver.no for deg som lånesøker. Det er bankene som betaler selskapet for nye kunder.

Det betyr ikke at lånet ditt blir dyrere. Prisen bankene må betale lånemegleren blir ikke lagt til kostnadene du må betale for lånet.

Forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet

Långivere.no kan først og fremst hjelpe deg med å skaffe to typer lån:

 • Forbrukslån.
 • Refinansieringslån uten sikkerhet.

Begge lånetypene har flere ting til felles:

 • De er lån uten sikkerhet som betyr at du slipper å pantsette boligen din.
 • Størrelsesordenen på begge låneformene er 20.000–600.000 kroner.

Det er også forskjeller.

Du kan bruke et forbrukslån på stort sett hva du vil så lenge du ikke bryter noen lover. Lengste nedbetalingstid på et slikt lån er 5 år.

Et usikret refinansieringslån gå til å erstatte annen gjeld. Slike lån kan ha en nedbetalingstid på inntil 15 år på det meste. I tillegg kan du få en litt lavere rente på refinansieringslånet.

Omstartslån og refinansieringslån med sikkerhet

Långivere samarbeider også med flere banker som er eksperter på å hjelpe mennesker som har økonomiske problemer. Det er mulig å få hjelp selv om du har betalingsanmerkning.

Bankene som kan hjelpe, tilbyr såkalte omstartslån, som er refinansieringslån sikret med pant i en bolig. Långivere kan sørge for at du får en så lav rente som mulig også på slike lån. Er du interessert i å vite mer, anbefaler vi at du kontakter Långivere på telefon før du søker om lån.

Og bare så det er sagt: Du trenger ikke å ha økonomiske problemer for å få refinansieringslån med pant i boligen.

Formidler også boliglån

På nettsidene sine opplyser Långivere at du kan få hjelp med å skaffe boliglån også. Bare vær klar over at de fleste bankene megleren samarbeider med når dette skrives, ikke er typiske boliglånsbanker. Det betyr at du kan ende opp med et boliglån som koster mer enn hva tradisjonelle boliglånsbanker tilbyr.

Vi vet også at flere lånemeglere jobber aktivt med å innlemme tradisjonelle boliglånsbanker i porteføljene sine. Vi forventer å se flere av dem blant Långiveres samarbeidsbanker i nær fremtid.

Slik søker du om lån hos Långivere

For å få inntil 15 ulike tilbud om lån må du starte med å fylle ut lånesøknaden på Långivers nettsider. Før du starter utfyllingen, kan det lønne seg å finne frem den nyeste skattemeldingen og informasjon om inntekt og gjeld, slik som nye lønnslipper og årsoppgaver fra bankene.

Deretter gjør du dette:

 1. Velg lånebeløp og ønsket nedbetalingstid.
 2. Oppgi hva slags lån du ønsker (refinansieringslån eller forbrukslån).
 3. Fyll ut feltene som angår de personlige opplysningene dine.

Send søknaden til Långiver og vent på svar. Du får en egen kontaktperson som du kan ringe eller sende epost til hvis du har spørsmål. Det kan hende at vedkommende tar kontakt med deg også hvis Långiver trenger mer informasjon.

Du får også egne kundesider på Långiver.no hvor du kan følge med på hvordan det går med lånesøknaden din.

Du kan søke om lån sammen med andre

Bankene Långiver samarbeider med lar deg søke om lån sammen med en medlåntaker. Dette er en person som får et like stort betalingsansvar for lånet som deg selv. Fordelen med å bruke en medlåntaker er at sjansen for å få lån øker. Det samme gjør muligheten for å få en lavere rente.

Ønsker du å søke om lån sammen med en annen person, gir du beskjed om dette i søknadsskjemaet. I så fall må du også legge inn en del opplysninger om den du søker sammen med. Hen må i tillegg signere låneavtalen sammen med deg når dere kommer så langt.

Fordelene og ulempene

Den største fordelen med å bruke Långiver er den økte muligheten for å finne en eller flere banker som er villig til å gi deg lån.

I tillegg skal du trolig måtte lete lenge etter en lånerente som er lavere enn den du kan få via megleren.

Ser vi på ulempene, er tiden viktig for enkelte. Sender du én søknad til én bank, kan du i beste fall få svar på søknaden etter en time eller to. Når du bruker en megler, kan det ta inntil to–tre arbeidsdager før alle bankene har gitt et svar.

En særskilt ulempe med Långiver når dette skrives, er at det finnes lånemeglere som samarbeider med nesten dobbelt så mange banker. I teorien kan du få enda flere tilbud hvis du bruker en annen megler.

Vi forventer allikevel at antallet lånetilbydere vil øke fremover. Vi vet at Långiver jobber aktivt med å skaffe flere samarbeidsbanker.

Brukernes tilbakemeldinger

Långiver er en av de nyeste lånemeglerne i Norge når dette skrives. Derfor finnes det ikke mange tilbakemeldinger fra eksisterende brukere.

Derfor har vi sett på hva kundene mener om Zensum, som er selskapet som står bak Långiver.

På Trustpilot.no har mer enn 2.200 brukere sagt sin mening om Zensum. Brukerne har gitt selskapet 4,9 stjerner av 5 mulige.

 • 91 % av eksisterende og tidligere kunder gir Zensum 5 stjerner.
 • 8 % gir selskapet 4 av 5 stjerner.

Dette er hva én av kundene skriver:

«Tusen takk for god hjelp og veiledning slik at min økonomiske situasjon endret seg til det bedre. Dere er uunnværlig.»

Ettersom Zensum og Långivere har felles kundestøtte, tar vi det nesten for gitt at tilbakemeldingene til den nye lånemegleren blir like gode.

Om Långivere

Långivere eies av Zensum, som også er en lånemegler. Zensum ble startet i Sverige i 2013 og utvidet rekkevidden til Norge i 2017.

Drøyt 150 mennesker jobber i Zensums ulike avdelinger. Over en halv million skandinaver har fått verdifull hjelp av selskapet med å låne penger siden oppstarten.

Kredittiums vurdering av Långivere

Vi liker Långivere. En viktig årsak er at det er Zensum som står bak, noe som gjør oss trygg på at du kommer til å få god hjelp med lånebehovet ditt.

Selvsagt kunne megleren ha samarbeidet med flere banker. Jo flere banker som konkurrerer om deg som lånekunde, desto større muligheter er det for at du får et bra og billig lån. Vi er allikevel sikre på at selskapet kommer til å legge til langt flere samarbeidsbanker i fremtiden.

Vi har absolutt ingen problemer med å anbefale deg å søke om lån via Långiver. Du er i trygge hender og kommer til å få hjelp av noen av Norges beste meglere for lån.

Kom i gang med din lånesøknad hos Långivere.no.
Til søknaden Annonselenke

Åpningstider

Mandag
09:00 - 19:00
Tirsdag
09:00 - 19:00
Onsdag
09:00 - 19:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Zensum AS
Org. nummer
917983348
Adresse
Arbins gate 2
0253, Oslo
Telefonnummer
23 96 52 00
Epostadresse
kundeservice@zensum.no
Eksempelrente

Nominell rente 9,07 %, effektiv rente 9,47 %, 50 000 kr, o/5 år, kostnad 12 400 kr. Totalt 62 400 kr.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Långivere.no

Hva synes du om Långivere.no

Vanlige spørsmål om Långivere.no

Lånemeglere lar mange banker konkurrere om deg som lånekunde. Dette øker sjansen for at du får et lån og at renten blir lavere enn hva du klarer å skaffe på egenhånd.

Nei, det er gratis for lånekunder å bruke lånemeglere slik som Långiver. Det er bankene som betaler og heller ikke de legger kostnaden på lånet.

Nei, Långiver kan ikke garantere at du får lån. Å bruke en lånemegler øker allikevel mulighetene ettersom flere banker vurderer lånesøknaden din.

Nei, kredittverdigheten din må vurderes selv om du bruker en lånemegler. Dette er noe myndighetene har bestemt.

Det er en viss mulighet for at du kan få hjelp av Långiver. Sjansen er større hvis du eier din egen bolig og du kan bruke denne som sikkerhet for et refinansieringslån.