Søk nå Annonselenke

Komplett Bank tilbyr forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet. Du kan låne mellom 10.000 og 500.000 kroner. Lånene kan ha en nedbetalingstid på 5 år (15 år hvis du skal refinansiere). Har du en god økonomi, kan du få en av de beste rentene på usikret gjeld i markedet.

Lånebeløp
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Rente
7,90 - 19,90 %
Effektiv rente
9,17 - 32,10 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Aksepteres ikke
Aldersgrense
20 År

Fordeler

 • Ukomplisert søknadsprosess med BankID.
 • Rask behandling, raskt svar.
 • Kan gi deg lavere rente enn mange konkurrenter.
 • Direktebetaling til kreditorer.

Ulemper

 • Høyt inntektskrav.
 • Høyt etableringsgebyr.

Krav for å få et lån hos Komplett Bank

 • Du må være 20 år eller eldre for å få lån.
 • Inntektskrav: Fra 300.000 kroner i året.
 • Norsk statsborger.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkning.
Til søknaden Annonselenke

Lån 10.000–500.000 kroner

I skrivende stund kan du søke om lån uten sikkerhet i størrelsesorden 10.000–500.000 kroner fra Komplett Bank. At lånet er uten sikkerhet betyr at banken ikke tar pant i boligen din eller krever en kausjonist, for eksempel.

Banken har to lånetyper på menyen:

 • Vanlige forbrukslån – Du bestemmer selv hva pengene skal brukes på.
 • Refinansieringslån – Lånet skal brukes til å slette gjeld du har fra før.

Pengene fra et forbrukslån dukker opp på kontoen din etter et par dager på det meste. Refinansieringslån fungerer på en annen måte. Først forteller du Komplett Bank hvem du skylder penger, altså hvilke kreditorer du har. Deretter overfører banken pengene du låner til kreditorene og sletter gjelden hos hver enkelt.

Elektronisk søknad

Å sende en lånesøknad til Komplett Bank er temmelig ukomplisert. Bare sørg for at du har funnet frem informasjon om hva du tjener og gjelden din først. I søknaden blir du, blant annet, bedt om å fortelle hva årsinntekten din er før skatt og hvor mye gjeld du har fra før.

Du skal også legge inn opplysninger om boforholdet ditt og om sivilstanden. I tillegg blir du bedt om å svare på om du søker om et vanlig forbrukslån eller et refinansieringslån. Merk deg at du kan få en lavere rente på refinansieringslånet sammenlignet med et forbrukslån.

Når du har fylt ut søknaden, er det bare å trykke på "Send søknad" og vente på svaret fra banken. Du får, som regel, svaret etter kort tid.

Kredittsjekk

Når banken har mottatt søknaden, ber den et kredittvurderingsbyrå om å sjekke økonomien din. En slik kredittsjekk henter inn data om deg fra en rekke registre, slik som skatteetaten og Folkeregisteret.

Sjekken ender med at du får en kredittscore. Hvor godt resultatet er har mye å si for utfallet av søknaden din:

 • Den er med på å avgjøre om du får et lån eller ikke.
 • Kredittscoren har også betydning for renten. Jo høyere score, desto lavere kan renten bli.

Kredittvurderingen sendes tilbake til Komplett Bank. Liker banken hva den ser, sier den ja til å låne deg penger. I så fall gjenstår det bare å underskrive låneavtalen med BankID og vente på at pengene utbetales til kontoen din eller kreditorene.

Automatisk innhenting av gjeld

Å søke Komplett Bank om et refinansieringslån er litt annerledes enn å søke om forbrukslån. Først fyller du ut og sender inn søknaden. Merk deg at du ikke blir bedt om å opplyse om ønsket lånebeløp.

I stedet vil banken be om lov til å innhente gjeldsopplysningene dine fra et gjeldsregister. Du kan bruke BankID for å gi banken tillatelse.

Når banken har skaffet denne informasjonen, lister den opp gjelden din og ber deg krysse av for hvilken gjeld du ønsker å samle. Når dette er gjort, får du et lånetilbud. Takker du ja til tilbudet, sørger Komplett Bank for at kreditorene får pengene sine uten at du behøver å gjøre mer.

Refinansiering kan lønne seg

Har du flere smålån i tillegg til kredittkortgjeld, kan det lønne seg å samle gjelden i ett lån. Forutsetningen er at den månedlige lånekostnaden, altså summen av renter og avdrag, blir lavere.

Komplett Bank er kjent for å gi gode renter på refinansieringslån. La oss si at du har 300.000 i forskjellige lån. Til sammen betaler du over 6.500 kroner i måneden på gjelden. Med en god rente fra Komplett Bank er det mulig å redusere lånekostnadene med nesten 2.000 kroner.

Merk deg at dette er et høyst teoretisk eksempel. I realiteten kan du få en helt annen rente enn den vi benytter i eksempelet.

Ingen vinner hos Trustpilot

Vi har for vane å sjekke hva eksisterende kunder mener om lånetilbyderne vi omtaler. Vi besøker Trustpilot.no og andre nettsteder som har brukeranmeldelser. Komplett Bank har ingen offisiell profil på Trustpilot. Den uoffisielle profilen teller 13 anmeldelser når dette skrives. 84 % av anmelderne har gitt banken betegnelsen Dårlig.

Det virker riktignok som om flere av anmeldelsene gjelder nettbutikken Komplett og ikke banken. I tillegg mener vi at 13 anmeldelser er et altfor lite grunnlag til å gi et godt bilde av hva bankens mer enn 300.000 kunder mener.

Om Komplett Bank

Komplett Bank har tilbudt kredittkort, forbrukslån og kjøpsfinansiering siden 2014. I skrivende stund har den mer enn 330.000 kunder i Norge, Sverige og Finland. Banken er notert på Oslo Børs (KOMP) og den største aksjonæren er Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica.

Bankens kundeservice er tilgjengelig på epost og telefon. Åpningstidene er alle hverdager mellom 09.00–14.00.

Vår vurdering av Komplett Bank

Komplett Bank fremstår som en seriøs tilbyder av forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet. Selv om banken får negativ kritikk fra en håndfull kunder på en uoffisiell Truspilot-profil mener vi det er gode grunner til at du bør gjøre deg opp en egen mening. I flere uformelle rentetester har banken endt opp som en av de beste tilbyderne.

Utfordringen med å sende én lånesøknad til én bank er at du ikke vet hva konkurrentene kan tilby. Selv om Komplett Bank er kjent for lave renter, kan du kanskje få enda lavere renter andre steder. Du kan, så klart, sende flere søknader til flere banker (å sende en søknad er uforpliktende). Alternativet er å bruke en lånemegler, slik som Lendo. Gjør du det, holder det å sende én søknad for å få om lag 20 lånetilbud i retur.

Kom i gang med din lånesøknad hos Komplett Bank.
Til søknaden Annonselenke

Åpningstider

Mandag
09:00 - 14:00
Tirsdag
09:00 - 14:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
09:00 - 14:00
Fredag
09:00 - 14:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Komplett Bank ASA
Org. nummer
998997801
Adresse
Vollsveien 2A
1366, Lysaker
Telefonnummer
21 00 74 50
Epostadresse
kundeservice@komplettbank.no
Eksempelrente

Nominell rente 8,67 %, effektiv rente 12.18 %, 50 000 kr, o/5 år, kostnad 14 631 kr. Totalt 64 631 kr.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Komplett Bank

Hva synes du om Komplett Bank

Vanlige spørsmål om Komplett Bank

Komplett Bank tilbyr lån med flytende rente. Derfor kan renten både bli høyere og lavere.
Det er vanskelig å si hva renten blir før du har fått et lånetilbud. Banken bruker, blant annet, inntekt og eksisterende gjeld for å sette lånerenten.
Sender du søknaden om morgenen på en hverdag, får du, som regel, svaret senere samme dag.
Du kan bli bedt om å laste opp en kopi av lønnslippen din (næringsoppgaven hvis du er selvstendig næringsdrivende) og skattemeldingen. Alternativet er å la Komplett Bank hente inn opplysningene automatisk fra Altinn. Du kan bruke BankID for å gi tillatelse til dette.