Andre alternativer

Nanofinans Sammenlign 23 banker
Sammenlign
Nanofinans
Lånebeløp
10 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 20 år
Effektiv rente
5,16 - 26,23 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Akseptert
Aldersgrense
18 År
Långivere.no
Sammenlign
Långivere.no
Lånebeløp
20 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Effektiv rente
5,25 - 29,90 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Akseptert
Aldersgrense
25 År
FinansEiendom
Sammenlign
finanseiendom
Lånebeløp
100 000 - 15 000 000 kr
Løpetid
1 - 30 år
Effektiv rente
4,90 - 12,90 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Akseptert
Aldersgrense
18 År

Fordeler

 • Hjelper deg med å finne et lån som passer ditt behov.
 • Samarbeider med en rekke banker og lånemeglere.
 • Du kan få lånetilbud fra inntil 25 banker.
 • Det er gratis å bruke Arcadia Finans.

Ulemper

 • Utbetalingen av lånet kan ta lenger tid enn vanlig.

Krav for å få et lån hos Arcadia Finans

 • Alle som søker om lån, må være 18 år eller eldre.
 • Søkere må ha et norsk personnummer.
 • Selskapet kan ikke hjelpe deg hvis du ikke har en inntekt.

Lån uten sikkerhet 5.000–600.000 kroner.

Arcadia Finans Norge er hverken en bank eller en lånemegler. Selskapet markedsfører flere lånetyper, slik som forbrukslån og refinansieringslån, på vegne av en lang rekke banker og meglere.

Selskapet satser først og fremst på lån uten sikkerhet, men det kan i enkelte tilfeller være behjelpelig med å skaffe informasjon om boliglån også.

Her er noen av aktørene selskapet samarbeider med:

Først og fremst usikrede lån

Det er altså usikrede lån som er det viktigste satsningsområdet for Arcadia Finans. Slike lån kjennetegnes av at bankene ikke krever pant for at du skal få dem.

Forbrukslån og refinansieringslån uten sikkerhet er de vanligste lånene i denne kategorien.

 • Et forbrukslån kan være i størrelsesorden 5.000–600.000 kroner.
 • Lengste nedbetalingstid på et slikt lån er 5 år.
 • Du kan bruke pengene på hva du vil, for eksempel, oppussing eller kjøp av bil.

Et refinansieringslån uten sikkerhet skiller seg fra forbrukslån på ett viktig område: Formålet med lånet. Et refinansieringslån brukes til å erstatte annen gjeld du har fra før. Dette kan lønne seg hvis refinansieringslånet gir deg en lavere lånekostnad enn gjelden du vil bytte ut.

Slik fungerer Arcadia Finans

For å komme i gang med Arcadia Finans sin tjeneste, kan du klikke på knappen merket med «Til søknad» lenger opp. Dette tar deg til selskapets norske nettsider.

Vel fremme, skal du legge inn en del opplysninger om deg selv:

 1. Hvor mye du ønsker å låne og løpetiden du ønsker på lånet.
 2. Epost-adresse og telefonnummer.
 3. Fødselsdato og jobbsituasjon.

Du blir også spurt om du har betalingsanmerkninger og boliglån.

Når du har gitt fra deg alle opplysningene Arcadia trenger, blir du sendt videre til en bank eller lånemegler. Her kan du starte prosessen med å skrive en lånesøknad.

Et mellomledd

Arcadia Finans er et mellomledd mellom deg, lånemeglere og bankene. Basert på opplysningene du gir selskapet, forsøker det å finne den beste løsningen for deg og lånebehovet ditt. Det er i bunn og grunn alt Arcadia gjør.

Vurdering av lånesøknader og innhenting av kredittvurderinger, er det bankene selv som gjør.

Motta flere tilbud

Når du legger inn opplysningene om deg selv på Arcadias nettsider, får du også muligheten til å takke ja til lånetilbud via epost og SMS. Gjør du dette, vil du motta tilbud og låneinformasjon som er relevant for deg 3–5 ganger per uke.

Dette hjelper deg med å skaffe en bedre oversikt over hvilke lån og lånetyper som er tilgjengelig for deg i det norske markedet.

Renten kan bli lavere

Arcadia Finans kan bidra til at du får flere lånetilbud. Flere av lånemeglerne selskapet jobber med, lager en lånekonkurranse hvor inntil 25 banker kan delta. For bankene er det om å gjøre å gi deg en så lav rente som mulig.

Banken som tilbyr den laveste renten er som regel den som vinner. Vinneren i det lange løp er allikevel deg som lånekunde. Takket være slike lånekonkurranser, er sjansen god for at du får den laveste renten som er å oppdrive i markedet.

små lånebeløp er ikke renteforskjellen veldig merkbar. Du skal allikevel ikke behøve å låne mange titusen før du merker at størrelsen på renten har mye å si for hva du betaler hver måned.

Krav til lånesøkere

Arcadia Finans samarbeider med mange banker og lånemeglere. Hver enkelt bank har individuelle krav til lånesøkerne. Disse kan variere litt fra den ene banken til den andre.

Her er allikevel noen krav som går igjen hos de fleste:

 • Du må være minst 18 år. I noen tilfeller er aldersgrensen 20, 23, eller 25 år.
 • Alle lånesøkere må tjene penger og skatte av dem.
 • De færreste bankene aksepterer søknader fra mennesker med betalingsanmerkninger.

Bluestep er unntaket til den siste regelen. Denne banken kan muligens hjelpe deg, selv om du har én eller flere betalingsanmerkninger. Minstekravet du må møte i så fall, er at du eier en bolig Bluestep kan ta pant i.

Tilfredse kunder

Som vanlig, ser vi på hva eksisterende brukere mener om selskapene og lånene vi omtaler på Trustpilot. Arcadias norske avdeling har foreløpig ingen offisiell profil, men det har den svenske.

20 personer har gitt en tilbakemelding. Slik fordeler stemmene seg:

 • 70 % av brukerne mener selskapet er Enestående eller Bra.
 • 20 % mener Arcadia gjør en dårlig jobb.

De få negative tilbakemeldingene handler om at brukere fikk for mange SMS og eposter. Husk at du kan melde deg av meldingene både på epost og telefon når som helst.

Finsk selskap

Arcadia Finans Norge drives av det finske selskapet Draivi Media Oy. Dette selskapet har eksistert siden 2012 og har i skrivende stund 12 ansatte. De fleste befinner seg på hovedkontoret i Helsingfors.

Selskapet driver lignende tjenester i de fleste nordiske landene. Det er også til stede i Tyskland, Spania og Sør-Afrika. Mer enn en halv million mennesker besøker selskapets nettsteder hver måned.

Vår vurdering

Noen vil kanskje mene at Arcadia Finans er en unødvendig tredjepart for alle som skal søke om lån. Vi derimot, heier på dem som hjelper våre brukere med å skaffe billigere lån. Og akkurat billigere lån er styrken til Arcadia Finans.

Du vil trolig allikevel ikke få det beste resultatet hvis du kun benytter deg av nettsiden. For å få flere relevante lånetilbud, bør du melde deg på selskapets eposttjeneste eller takke ja til å motta meldinger på telefonen din.

Når det er sagt, gjør Arcadia Finans allikevel ikke mer enn å videresende deg til aktuelle banker og lånemeglere. Vi mener at du kan få minst like god hjelp hvis du kontakter en av de største lånemeglerne direkte, slik som Lendo eller Axo Finans.

Åpningstider

Mandag
00:00 - 00:00
Tirsdag
00:00 - 00:00
Onsdag
00:00 - 00:00
Torsdag
00:00 - 00:00
Fredag
00:00 - 00:00
Lørdag
00:00 - 00:00
Søndag
00:00 - 00:00

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Draivi Media Oy
Org. nummer
FI24645516
Adresse
Alvar Aallon Katu 5 B LT1
FI-00100, Helsinki
Telefonnummer
Ikke oppgitt
Epostadresse
kundeservice@arcadiafinans.no
Eksempelrente

Nominell rente 11,69 %, effektiv rente 15,24 %, 50 000 kr, o/5 år, kostnad 20 223 kr. Totalt 70 223 kr.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Arcadia Finans

Hva synes du om Arcadia Finans

Vanlige spørsmål om Arcadia Finans

Nei, Arcadia Finans er hverken bank, lånemegler eller finansagent. Det finske selskapet markedsfører lån i tett samarbeid med norske banker og lånemeglere.
Nei, det er gratis å bruke tjenestene selskapet tilbyr. Det er bankene som betaler for hver ny kunde selskapet skaffer dem.
Det er temmelig vanskelig å få vanlige lån med betalingsanmerkning. Har du én eller flere slike, anbefaler vi at du tar direktekontakt med banker som kan hjelpe, slik som Kraft Bank og Bluestep.
Selskapets partnere kan innhente lånetilbud fra inntil 25 banker. Når så mange utlånere konkurrerer om å gi deg lån, øker mulighetene for at vilkårene blir gode at renten blir lav.