Søk nå Annonselenke

FinansEiendom er en lånemegler for deg som eier egen bolig og som trenger hjelp med å stable økonomien på rett kjøl. Har du betalingsanmerkning, er det allikevel mulig å få hjelp. I tillegg kan megleren hjelpe deg med refinansiering med eller uten sikkerhet, forbrukslån og mellomfinansiering hvis du kjøper bolig før du har solgt den gamle.

Lånebeløp
100 000 - 15 000 000 kr
Løpetid
1 - 30 år
Rente
4,90 - 12,90 %
Effektiv rente
4,90 - 12,90 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Akseptert
Aldersgrense
18 År

Fordeler

 • Refinansiering av gjeld fra 100.000–15 millioner.
 • Bli kvitt inkassogjeld og betalingsanmerkning.
 • Personlig oppfølging hele veien.

Ulemper

 • Du må ha en bolig bankene kan ta pant i.

Krav for å få et lån hos FinansEiendom

 • Må være 18 år eller eldre.
 • Norsk statsborger med adresse i folkeregisteret.
 • Inntekt på minst 250.000 i året før skatt.
 • Må eie bolig med minst 15 % ledig sikkerhet.
Til søknaden Annonselenke

Refinansier 100.000–15 millioner kroner

FinansEiendom er en forholdsvis ny lånemegler som har spesialisert seg på refinansiering av gjeld med bolig som utgangspunkt. Ønsker du, for eksempel, å bake forbrukslån og kredittkortgjeld inn i et boliglån, for å redusere de månedlige lånekostnadene, kan du få hjelp her.

Sliter du økonomisk, kan du også få hjelp. Megleren er ekspert på å bistå mennesker med betalingsanmerkninger med å stable økonomien på bena igjen. Selv personer som er truet med tvangssalg av boligen, kan få hjelp.

En viktig årsak til at FinansEiendom lykkes med sine redningsoppdrag, er selskapets samarbeid med flere spesialbanker:

 • Svea.
 • Mybank.
 • Kraft Bank.
 • Bluestep Bank.

Dette er banker som er villige til å låne ut penger til personer med skakkjørte økonomier.

FinansEiendom lånetilbud

FinansEiendom er ikke en bank, men en lånemegler. Den hjelper deg med å finne billigere lån. Fordelen med dette er at du kan få mer penger til overs hver måned.

Megleren tilbyr disse tjenestene:

 • Refinansiering med eller uten sikkerhet
 • Omstartslån/Stopp av Tvangssalg
 • Mellomfinansiering
 • Forbrukslån

Refinansiering uten sikkerhet og forbrukslån

Mange av tjenestene FinansEiendom tilbyr, betinger at du eier en bolig det er mulig å ta pant i.

Hvis du ikke eier en bolig, kan du allikevel få hjelp. Megleren formidler både refinansieringslån uten sikkerhet og forbrukslån (også uten sikkerhet) i samarbeid med Axo Finans.

Refinansiering med sikkerhet

Utgangspunktet for denne formen for refinansiering, er at du eier en bolig. I tillegg må verdien på boligen være vesentlig høyere enn hva du har i gjeld på den.

Lånet bør ikke utgjøre særlig mer enn 80 % av boligverdien for at en slik refinansiering skal fungere.

Har du annen gjeld i tillegg til boliglånet, slik som forbrukslån og kredittkortgjeld, kan du redusere de månedlige låneutgiftene så det merkes. Dette gjøres ved å bake forbruksgjelden inn i boliglånet.

Dette er noe FinansEiendom og samarbeidsbankene kan hjelpe deg med.

Mellomfinansiering

Når dette skrives, i januar 2023, har det blitt vanskeligere å få boliglånsbankene med på mellomfinansiering av boligkjøp.

Mellomfinansiering betyr at banken gir deg lån til å kjøpe ny bolig selv om du fortsatt har gjeld på den gamle boligen som du ennå ikke har solgt.

Nå får stadig flere låntakere beskjed om at de må selge den gamle boligen før de får lån til ny, noe som ofte kan være upraktisk.

Bankene FinansEiendom samarbeider med, er fortsatt villige til å gi deg mellomfinansiering.

Omstartslån og stopp av tvangssalg

Flere tusen nordmenn opplever årlig at boligene deres selges med tvang. I de fleste tilfellene har disse menneskene fått så store økonomiske problemer at de ikke har klart å gjøre opp for seg.

De har pådratt seg betalingsanmerkning og rettslig inndrivelse av pengene de skylder. Til slutt har de måttet stå og se på at boligene deres har blitt solgt mot deres vilje.

Også her kan FinansEiendom være løsningen du trenger.

 • Har du fått betalingsanmerkning og ønsker å rydde opp?
 • Er det begjært tvangssalg av boligen din?

Du kan få hjelp av bankene megleren samarbeider med. Du kan få et omstartslån, for eksempel, hvor alt du har av gjeld bakes inn et lån som sikres med pant i boligen din.

Lager en lånekonkurranse

Den kanskje største fordelen med å bruke FinansEiendom, er at bankene må konkurrere om å gi deg lån. Megleren lager en utlånskonkurranse der banken med det beste tilbudet vinner.

 • Det beste tilbudet er vanligvis det med lavest rente.
 • Å bruke en megler øker også sjansen for å få lån.

Ifølge FinansEiendom selv, får 87 % av de som ber selskapet om hjelp, positive svar fra bankene. Dette er oppsiktsvekkende bra.

Og rosinen i pølsa?

Det koster ikke noe for deg som lånekunde å bruke en megler som FinansEiendom. Selskapet får betalt provisjon av bankene det hjelper med å skaffe nye kunder.

Refinansiering vil ofte lønne seg

De aller fleste som refinansierer lån, gjør det for å få mer penger til overs. Å bake dyr forbruksgjeld, slik som forbrukslån og kredittkortgjeld, inn i et huslån, kan redusere de månedlige lånekostnadene med mange tusen kroner.

Vi kjenner til eksempler hvor personer har fått kuttet låneutgiftene fra 70.000 kroner til 30.000 kroner – hver måned!

Andre, som har fått hjelp av FinansEiendom, har spart alt fra 2.000–10.000 kroner i måneden på vellykkede refinansieringer.

Før du begynner å leke med egne tall i ditt hode, må vi legge til at bankene megleren samarbeider med, tilbyr lån med sikkerhet i bolig som er dyrere enn vanlige boliglån. Renten er ofte 2–3 % høyere enn ellers.

Når disse lånene allikevel kan gi så store besparelser som i eksemplene over, er det all mulig grunn til å kontakte FinansEiendom og spørre om hjelp.

Slik bruker du FinansEiendom

FinansEiendom videresender forespørsler om forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet til Axo Finans. For andre forespørsler, slik som omstartslån eller mellomfinansiering, er dette prosessen:

1. Fyll ut søknadsskjemaet på FinansEiendoms nettsider (klikk på knappen «Søk nå»).

I søknadsskjemaet, skal du oppgi dette:

 1. Personlig informasjon: Navn, personnummer, sivilstatus og boforhold.
 2. Informasjon om økonomi: Hvor mye du tjener, og hvor mye gjeld du har.

2. Vent på at en kunderådgiver kontakter deg.

Etter at du har sendt inn søknadsskjemaet, blir du oppringt av en kunderådgiver. Hen vil hjelpe deg hele veien frem til at du har fått et lånetilbud og muligheten til å spare penger.

Hvis du er i tvil om hvordan du fyller ut søknaden eller har andre spørsmål, kan du ringe eller sende en melding fra FinansEiendoms nettsider.

Krav

For å få hjelp av FinansEiendom, må du tilfredsstille flere krav. Dette er krav megleren stiller på vegne av samarbeidsbankene:

 • Du må være norsk statsborger.
 • Adressen din må være folkeregistrert i Norge.
 • Inntekten din må være minst 250.000 i året før skatt.

Ønsker du å refinansiere med sikkerhet, må du også eie en bolig. Den eksisterende gjelden på boligen må være mindre enn 85 % av boligverdien.

Svært fornøyde kunder

Vi registrerer med begeistring at FinansEiendom har laget en offisiell profil på Trustpilot.no. I skrivende stund har megleren den høyeste karakteren av alle meglere og utlånere vi har vurdert.

 • 52 eksisterende brukere har gitt FinansEiendom en vurdering.
 • Alle har gitt selskapet 5 av 5 mulige stjerner!

Om selskapet

Ifølge Proff.no, ble FinansEiendom startet i 2019. Selskapet er oppført med 4 ansatte og hadde en driftsinntekt på nesten 3 millioner kroner i 2021. Lønnsomheten i selskapet blir beskrevet som Meget god.

Det er selskapet MM Capital Invest AS som eier FinansEiendom. Dette selskapet igjen eies av Masawar Maqsood, som for øvrig får flere gode skussmål for sin innsats med å hjelpe andre på Trustpilot.

Vår vurdering

Vi er imponert og nesten rørt av alle de gode tilbakemeldingene FinansEiendom får av tidligere brukere på Trustpilot. Tilbakemeldingene alene er godt nok for oss til å anbefale at du snakker med megleren om dine behov for refinansiering.

Når det er sagt, mener vi at selskapet har mer å gå på. Den kanskje største konkurrenten, Okida, samarbeider med 10 banker, altså 6 flere en FinansEiendom. Sjansen for å få hjelp er tilsynelatende enda større hos konkurrenten, i alle fall på papiret.

Vi er allikevel sikre på at FinansEiendom langt ifra har nådd toppen. Det er god grunn til å tro at megleren vil opprette samarbeid med flere banker i nær fremtid.

Kom i gang med din lånesøknad hos FinansEiendom.
Til søknaden Annonselenke

Åpningstider

Mandag
09:00 - 18:00
Tirsdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
FinansEiendom AS
Org. nummer
922972516
Adresse
Brynsveien 3
0667, Oslo
Telefonnummer
40006930
Epostadresse
post@finanseiendom.no
Eksempelrente

Nominell rente fra 5,95 %, effektiv rente 7,18 %, 2 millioner kr o/25 år, kostnad 1 865 637 kr. Totalt 3 865 637 kr.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av FinansEiendom

Hva synes du om FinansEiendom

Vanlige spørsmål om FinansEiendom

Aldersgrensen for å få hjelp starter på 18 år. Låntakerne må i tillegg tjene minst 250.000 i året før skatt, være norske statsborgere og eie en bolig bankene kan ta pant i.
Ja, FinansEiendom har spesialisert seg på å bistå mennesker med betalingsvansker. Selskapet samarbeider tett med banker som tilbyr lån, også til personer med betalingsanmerkninger.
FinansEiendom formidler refinansieringslån i størrelsesorden 100.000–15 millioner kroner.
Nei, FinansEiendom er en lånemegler. Når du sender en lånesøknad til selskapet, inviterer det flere banker til en konkurranse om å gi deg det billigste lånet.
Ingenting. Lånesøkere kan få hjelp av FinansEiendom helt gratis. Det er bankene som betaler selskapet for de nye kundene det skaffer dem.