Søk nå Annonselenke

Du kan låne mellom 10.000 og 150.000 kroner hos Klikklån. Søker du om lån, får du et forbrukslån. Du slipper dermed å stille med eiendom eller eiendeler som sikkerhet for lånet. Du kan bruke pengene du låner på hva du vil. Klikklån er ikke en egen bank. Det er Thorn Norge Finans som står bak tilbudet.

Lånebeløp
10 000 - 200 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Rente
12,00 - 26,40 %
Effektiv rente
12,90 - 39,90 %
Bank-ID
Ja
Betalingsanmerkninger
Aksepteres ikke
Aldersgrense
25 År

Fordeler

 • Ukomplisert lånesøknad.
 • Rask signering av låneavtalen med BankID.
 • Lånet utbetales etter maks 24 timer.

Ulemper

 • Manglende informasjon om kostnader.
 • Er ikke oppført på Finansportalen.

Krav for å få et lån hos Klikklån

 • Lånesøkere må være 25 år eller eldre.
 • Må ha bodd på en folkeregistrert adresse i minst 2 år.
 • Kan ikke ha betalingsanmerkning.
Til søknaden Annonselenke

10.000–150.000 kroner

På Klikklån.no kan du søke om små lån fra 10.000–150.000 kroner. Smålån, lik dem Klikklån tilbyr, er i realiteten forbrukslån, altså lån uten sikkerhet. Det siste betyr at du slipper å pantsette boligen eller ting du eier for å få lån.

Du kan også bestemme nedbetalingstiden selv så lenge du holder deg innenfor en ramme på 12 til 60 måneder (fem år.) Du kan så klart betale ned lånet kjappere enn hva den avtalte løpetiden tilsier, hvis du ønsker det.

Klikklån eies og drives av Thorn Norge Finans. Det er dette selskapet som tar imot søknaden, sørger for at du blir kredittvurdert og avgjør om du skal få et lån eller ikke.

Søknadsprosessen

Det enkle er ofte det beste, heter det. Det er mulig at Thorn hadde dette i bakhodet når selskapet laget nettsiden for Klikklån. Her er det nemlig rett på sak, uten særlig mange fiksfakserier.

Slik søker du:

 1. Besøk Klikklån på nett (du kan klikke på knappen merket med «Til søknaden».)
 2. Fyll ut det korte søknadsskjemaet.
 3. Vent på å bli kontaktet av Thorn.
 4. Takk ja til lånetilbudet.

Stort mer komplisert enn dette er det ikke å søke om lån på Klikklån.no. Vær klar over at en kundebehandler fra Thorn kan komme til å ringe deg.

Du kommer til å bli kredittvurdert hvis du søker om et lån. Viser kredittsjekken at du har en betalingsanmerkning, får du ikke lån, dessverre. Det er ikke mulig å få lån uten kredittsjekk hos Thorn.

Utbetaling

Hvis Thorn Norge Finans bestemmer seg for å gi deg et Klikklån, må du skrive under på en låneavtale. Dette gjør du med BankID. Har du ikke BankID bør du skaffe dette før du sender søknaden.

Når Thorn har mottatt underskriften din, tar det 14–24 timer før pengene blir utbetalt. Vanligvis har du pengene på konto etter 1–2 arbeidsdager.

Du kan selvfølgelig angre deg. Du har en 14 dagers angrefrist. Benytter du denne, må du betale tilbake alle pengene du har lånt. Merk deg at å angre på lånet ikke fritar deg fra å betale renter så lenge pengene står på din konto.

Forbrukslån

Mange omtaler Klikklånet som et smålån. Fakta er at lånet er et ordinært forbrukslån. Dette betyr at Thorn ikke krever pant for å gi deg det.

De som omtaler lånet som smålån er inne på noe. Hos de fleste tilbyderne av forbrukslån kan du låne opptil 600.000 kroner. Klikklånet stopper ved 150.000 kroner, altså vesentlig mindre enn hva mange konkurrenter tilbyr.

Lånet inkluderer stor handlefrihet. Thorn legger seg ikke oppi hva du skal bruke pengene til. Du kan bruke dem slik du vil.

Lånemuligheter

Thorn Norge Finans vil be om at det utføres en kredittvurdering av alle som søker om Klikklån. Vurderingen vil, blant annet, vise hva du tjener og hva du har i lån fra før. Kredittsjekken ender med at du får en kredittscore.

Hvor god kredittscoren er, har mye å si for lånemulighetene dine.

 • En høy score betyr at det er gode muligheter for å låne penger.
 • Er scoren lav, er også lånemulighetene små.

Thorn tillater ikke at du søker om lån sammen med en annen person, en såkalt medlåntaker. Det betyr at det kun er din egen inntekt og gjeld som er avgjørende.

Får du en lav kredittscore i kredittsjekken, vil en økning i inntekter og reduksjon i gammel gjeld forbedre scoren.

Få kundevurderinger

Det finnes ikke offisielle profiler for hverken Thorn eller Klikklån på Trustpilot.no. Vi har heller ikke klart å finne ut hva eksisterende kunder mener om Klikklånet andre steder.

Dette er synd. Mange av Thorns konkurrenter har egne profiler på Trustpilot. Vi stusser også over at Klikklån ikke er oppført på Finansportalens oversikt over norske forbrukslån.

Om Klikklån og Thorn

Det er altså Thorn Finans Norge som står bak Klikklånet. Thorn har vært en markant aktør i Norge siden 1970-tallet. Det begynte med utleie av TV-er, kjøleskap og andre brune- og hvitevarer.

Etter hvert som norske lommebøker ble tykkere og elektronikk ble billigere, har selskapet skiftet fokus. I dag er forbrukslån i ulike former det største satsningsområdet. Det er det danske konsernet 3C Groups som eier Thorn Norge Finans.

Vår vurdering

Klikklån gjør lite for å komplisere prosessen med å søke om forbrukslån. Vi liker den forenklede tilnærmingen. Det er liten tvil om hva som tilbys når du besøker nettsiden.

På minussiden må vi nevne at lånet ikke kommer med hverken nettbank eller egne kundesider. Det er heller ikke mulig å søke om lån sammen med en medlåntaker, noe som reduserer lånemulighetene for flere søkere.

Den effektive renten på Klikklånet kan ende på nesten 40 %. Dette er høyt, selv om lånebeløpene som deles ut ofte er små. Vi er temmelig sikre på at du kan få en bedre rente på lån andre steder, ikke minst hvis du bruker en lånemegler.

I tillegg skulle vi gjerne ha sett en offisiell Trustpilot-profil, samt et samarbeid med Finansportalen.

Kom i gang med din lånesøknad hos Klikklån.
Til søknaden Annonselenke

Jämförelse

KlikklånFerratum
Lånebeløp 10 000 - 200 000 kr1 000 - 50 000 kr
Løpetid 1 - 5 år3 mån - 5 år
Effektiv rente 12,90 - 39,90 %48,17 %
Betalingsanmerkninger NeiNei
Til søknaden Til søknaden Til søknaden

Åpningstider

Mandag
09:00 - 15:00
Tirsdag
09:00 - 15:00
Onsdag
09:00 - 15:00
Torsdag
09:00 - 15:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Selskapsfakta

Selskapsnavn
Thorn Norge AS
Org. nummer
928150402
Adresse
Innspurten 13A
0663, Oslo
Telefonnummer
21610001
Epostadresse
infono@thorn.no
Eksempelrente

Eff. rente 26,0%, 25.000,-, o/5 år, kostnad 17.588,-, totalt 42.588,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Brukeranmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser av Klikklån

Hva synes du om Klikklån

Vanlige spørsmål om Klikklån

Ja, det må du. Du må ha BankID for å skrive under på låneavtalen.
Nei, Thorn tillater ikke at to personer søker om lån sammen.
Du kan langt på vei bestemme løpetiden selv, så lenge du er ferdig med nedbetalingen etter maks 5 år.
Først fyller du ut skjemaet på Klikklån.no. Deretter tar en kundebehandler fra Thorn kontakt med deg for å innhente flere opplysninger. Når samtalen er over, og kredittvurderingen er unnagjort, får du svar på nettsiden.